Sökes: Projektledare till år 2 av

2017-11-02

Vi har fått beviljat en förlängning av vårt projekt ?Gör rätt ? vad är det som påverkar din hälsa?? av Arvsfonden för en tid på ett år. Vi söker nu en projektledare som ska leda arbetet.

Om projektet
"Gör rätt - vad är det som påverkar din hälsa?" är ett folkhälsoprojekt med målgruppen teckenspråkiga barn och ungdomar kring folkhälsa och vad det innebär, som kost, träning och psykisk hälsa.

Projektet har som primärt syfte att ge teckenspråkiga barn och ungdomar information och kunskap om folkhälsa på teckenspråk. I projektet ingår även utbildning av förbundets tränare och ledare i träningslära. Utbildningen sker i samarbete med SISU Idrottsutbildarna. Det framtagna materialet kommer att användas i förbundets utbildningar och fortbildningar för teckenspråkiga barn och ungdomar samt ledare och tränare.

Vi söker dig som
- är fullt teckenspråkig
- är idrottsintresserad
- har kunskap om träningslära
- är flexibel och kan samarbeta med andra
- har erfarenhet av projektledning
- har erfarenhet och vana av självständigt arbete

Anställningsform
Projektanställning på heltid i ett år med start från januari 2018.

Ansökan
Din ansökan med CV ska vara inne senast 1 december hos Sven-Emil Karmgård, förbundsordförande och arbetsledare: sven-emil.karmgard@dovidrott.se
Vid frågor kring tjänsten går det bra att ta kontakt med Sven-Emil.

Om Svenska Dövidrottsförbundet
Svenska Dövidrottsförbundet är ett av världens äldsta dövidrottsförbund som bildades 1913. Svensk dövidrott erbjuder barn, ungdomar och vuxna idrott i en teckenspråkig omgivning. Vårt stora engagemang, vår vilja och ambition syns inom bredd- och elitidrotten. Vi arbetar med utbildning, tävling och representation både nationellt och internationellt.